0921-757 70 info@tallkvisten.se

Benzeliusvägen 3, Luleå

Visa ditt intresse

Om den här företagsbostaden passar dina behov kan du skicka in en intresseanmälan till oss. Du kan även kontakta oss om du har några frågor.
Typ
Tvåplansvilla med två lägenheter
Storlek
2 x 105 kvm
Antal sovrum
3 sovrum per lägenhet
Antal bäddplatser
5 bäddar per lägenhet
Antal parkeringsplatser
8
Pris
Kontakta oss för prisförslag
Tillträde tidigast
Enligt överenskommelse
TV i varje sovrum
Nej
Tvättstuga
Ja
Wi-Fi
Ja
Sängkläder och handdukar
Ja
Utcheckningsstäd
Ja
Övrig information
Tvåplansvilla bestående av två separata lägenheter. Möjlighet att hyra en lägenhet eller hela huset. Huset är beläget i Bensbyn, ca 9 km från Luleå Centrum. Respektive lägenhet är 105 kvm och består av tre sovrum med fem bäddplatser. Båda våningarna har ett nyrenoverat och fullutrustat kök samt vardagsrum med 58” tv och egen balkong. Alla sovrum i huset är utrustade som ett standard-hotellrum med skrivbord, förvaringsmöjligheter och rumsdörr med kodlås. Alla rum har tillgång till Wi-Fi, allrum med sittytor och TV, fullt utrustat kök och tvättstuga. Två uppsättningar sängkläder och handdukar ingår till varje bädd. Det finns 8 parkeringsplatser intill huset. Huset finns tillgängligt för uthyrning från och med 18/8-21.

OBS: Nedanstående formulär är för att skicka in intresseanmälan på det objekt du nu tittar på. Om du vill skicka in en allmän intresseanmälan så gör du det här.

Intresseanmälan företagsbostad med referensnummer Benzeliusvägen 3